Etiket Sonuçları: DİN

Ock

OKULUMUZDA KARİYER TANITIM GÜNLERİNDE 2023 YILI ARALIK AYI MÜHENDİSLİK MESLEĞİNİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MÜHENDİSLİK MESLEĞİNİN TANITIMINI MADEN MÜHENDİSİ BERKAY GÜRCAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZE MÜHENDİSLİK İLE İLGİLİ MESLEKİ TANITIM YAPARAK ETKİNLİĞİMİZE KATKIDA BULUNAN BERKAY GÜRCAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

02/01/2024 TARİHİNDE SDAAT 14.00' DA GERÇEKLEŞECEK OLAN KARİYER TANITIM GÜNÜNE TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Kas

Okulumuzda kariyer günleri etkinliği adı altında çeşitli gruplara ait mesleklerin tanıtılması gerçekleştirilmektedir.

2023 Yılı Kasım Ayında "Din Görevlileri" adına İmam Murat GÖKTAŞ ve Vaiz Recep ÜSTÜN okulumuz öğrencilerine mesleki tanıtımda bulunmuştur.

Mesleki tanıtım etkinliğinden sonra okulumuzda "Ezanı Güzel Okuma ve Kur-anı Güzel Okuma Yarışmaları" gerçekleştirilmiştir.