Etiket Sonuçları: KENT

May

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında 2024 Mayıs Ayında Matematik Öğretmenimiz G. Gizem KULA GÜRCAN 6/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Çember Çizelim" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe ait görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

Okuyorum Öğreniyorum Projesi kapsamında Nisan ayında Keşfet Ögren Kitap Kulübü öğrencileri tarafından;

"Öğrencilerin okudukları bir eseri, içinde yer alan kahramanlar ile tekrar kısa öykü şeklinde kaleme almaları"  "Eser kahramanları ile dünyanın herhangi bir yerine yolculuk yapmaları", "Eserdeki sevilen kahramana bir mektup yazma" isimli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Nisan Ayında "TEMİZ ve GÜZEL BAHÇEM" etkinliği gerçekleştirilmiştir.Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlılığı artırlmaya çalışılmış tutum ve değerlerinde olumlu yönde kazanımlar elde edilmesi amaçlanmıştır.

YABANCI DİL KARABÜK'E YABANCI DEĞİL PROJESİ kapsamında Nisan Ayında gerçekleştirilen etkinlikte okulumuz İngilizce Öğretmeni İmral Karakurluk ve 5/A sınıfı öğrencileri "School newspaper wall" etkinliğini gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikte öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek , yaratıcılıklarını ortaya koymak, işlenen üniteler içerisindeki kelimelerin görsel olarak sunumunu yapmak ve eşleştirme tekniği kullanmalarını sağlayarak ingilizce kelimelerin kazandırılması amacıyla sınıf duvar panosu hazırlanmıştır.

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında 2024 Nisan Ayında İngilizce Öğretmenimiz İmral KARAKURLUK 8/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Chores" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe ait görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsmail KOÇ'un 7/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Namaz" etkinliğine ait görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Mart Ayında okulumuzun enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda bulunan musluklara ve aydınlatma anahtarlarına uyarı yazıları yapıştırmıştır. Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin elektrik ve su tüketiminde tasarruflu olma noktasında uyarılması ve bilinçlendirilmesi amaçlanmıştır.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Şubat Şubat Ayında okulumuzun çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirmiştir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve 6/A sınıfı öğrencileri tarafından Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında Dedektifler Grubu kurulmuştur. Dedektifler kurulunda bulunan öğrencilerimiz okulumuzda enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda düzenli olarak çalışmalar yürütmektedir. Yapılan çalışmalarda öncelikle okulumuzdaki enerji israfını önleme adına enerji kaçakları tespit edilmekte ardından gerekli önlemler ve uyarıların yapılması sağlanmaktadır.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

YABANCI DİL KARABÜK'E YABANCI DEĞİL PROJESİ kapsamında Mart Ayında gerçekleştirilen etkinlikte okulumuz İngilizce Öğretmeni İmral Karakurluk ve 6/A sınıfı öğrencileri "light camera english action" etkinliğini gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikte öğrencilerimizin ingilizce meslek gruplarını uygulamalı olarak öğrenmesi sağlanmıştır.

Şbt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

KÜLTÜREL, SANATSAL, SPORTİF VE SOSYAL FAALİYETLER PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MUHAMMET YÜCEL VE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ İSMAİL KOÇ TARAFINDAN OKULUMUZUN BAHÇESİNE ÖĞRENCİLERİMİZİN SPORTİF ETKİNLİKLER YAPABİLMELERİ ADINA YAPILAN ÇALIŞMA ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Tayfun ÇALIKBAŞI' nın 7/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere" etkinliğine ait birbirinden güzel görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.