Etiket Sonuçları: ÇEVRE

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Nisan Ayında "TEMİZ ve GÜZEL BAHÇEM" etkinliği gerçekleştirilmiştir.Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlılığı artırlmaya çalışılmış tutum ve değerlerinde olumlu yönde kazanımlar elde edilmesi amaçlanmıştır.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Mart Ayında okulumuzun enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda bulunan musluklara ve aydınlatma anahtarlarına uyarı yazıları yapıştırmıştır. Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin elektrik ve su tüketiminde tasarruflu olma noktasında uyarılması ve bilinçlendirilmesi amaçlanmıştır.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Şubat Şubat Ayında okulumuzun çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirmiştir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve 6/A sınıfı öğrencileri tarafından Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında Dedektifler Grubu kurulmuştur. Dedektifler kurulunda bulunan öğrencilerimiz okulumuzda enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda düzenli olarak çalışmalar yürütmektedir. Yapılan çalışmalarda öncelikle okulumuzdaki enerji israfını önleme adına enerji kaçakları tespit edilmekte ardından gerekli önlemler ve uyarıların yapılması sağlanmaktadır.