Etiket Sonuçları: ŞİİR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz  ortaokullar arasında şiir yarışması yapılmıştır. Okulumuzu temsil eden 8/A sınıfı öğrencilerinden Yaren KELEŞ yazdığı şiiri ile ilçemizde birinci olmuştur. Öğrencimize başarısından dolayı hem kurumumuzda hemde ilçemizde ödül töreni düzenlenmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ÇANAKKALE TEMALI ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ZAHİDE RAVZA GELEN İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. AYNI YARIŞMADA OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ECRİN KARAKAYA DÖRDÜNCÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ YARIŞMAYA HAZIRLAYAN OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ İMRAL KARAKUYRLUK BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER VE ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖSTERDİKLERİ BAŞARIDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.