EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEMİR KOD PROJESİ kapsamında okulumuz Matematik Öğretmeni G. Gizem KULA GÜRCAN önderliğinde 7/A sınıfı öğrencilerinden Zahide Ravza GELEN ve Eylül Ela KARA' nın bulunduğu Takım-1 Grubu teorik çalışmalarına devam etmektedir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

Okuyorum Öğreniyorum Projesi kapsamında Nisan ayında Keşfet Ögren Kitap Kulübü öğrencileri tarafından;

"Öğrencilerin okudukları bir eseri, içinde yer alan kahramanlar ile tekrar kısa öykü şeklinde kaleme almaları"  "Eser kahramanları ile dünyanın herhangi bir yerine yolculuk yapmaları", "Eserdeki sevilen kahramana bir mektup yazma" isimli etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Nisan Ayında "TEMİZ ve GÜZEL BAHÇEM" etkinliği gerçekleştirilmiştir.Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlılığı artırlmaya çalışılmış tutum ve değerlerinde olumlu yönde kazanımlar elde edilmesi amaçlanmıştır.

YABANCI DİL KARABÜK'E YABANCI DEĞİL PROJESİ kapsamında Nisan Ayında gerçekleştirilen etkinlikte okulumuz İngilizce Öğretmeni İmral Karakurluk ve 5/A sınıfı öğrencileri "School newspaper wall" etkinliğini gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikte öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek , yaratıcılıklarını ortaya koymak, işlenen üniteler içerisindeki kelimelerin görsel olarak sunumunu yapmak ve eşleştirme tekniği kullanmalarını sağlayarak ingilizce kelimelerin kazandırılması amacıyla sınıf duvar panosu hazırlanmıştır.

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında 2024 Nisan Ayında İngilizce Öğretmenimiz İmral KARAKURLUK 8/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Chores" etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe ait görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz  ortaokullar arasında şiir yarışması yapılmıştır. Okulumuzu temsil eden 8/A sınıfı öğrencilerinden Yaren KELEŞ yazdığı şiiri ile ilçemizde birinci olmuştur. Öğrencimize başarısından dolayı hem kurumumuzda hemde ilçemizde ödül töreni düzenlenmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında Mart Ayında gerçekleştirilen "Öykü kartları hazırlama; hazırlanan kartlarla anlatım etkinliği" gerçekleştirilmiştir. çalışmalarda emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Ahmet Batuhan BATTAL ve 7/A sınıfı öğrencilerine teşekkür edriz.

Çalışma ile ilgili görseller aşağıda yayınlanmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında düzenlenen futbol organizasyonunda kurumumuz Yenice İmam Hatip Ortaokulu ile Şirinköy Ortaokulu karşılaşması gerçekleşmiştir.

KURUMUMUZDA İŞ GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA ELEKTRİK PANOLARININ ALTINA YALITIMLI PASPASLAR YAPIŞTIRILMIŞTIR.

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ÇANAKKALE TEMALI ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ZAHİDE RAVZA GELEN İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. AYNI YARIŞMADA OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ECRİN KARAKAYA DÖRDÜNCÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ YARIŞMAYA HAZIRLAYAN OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ İMRAL KARAKUYRLUK BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER VE ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖSTERDİKLERİ BAŞARIDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

"SOYUTTAN SOMUTA EĞLENCELİ DESLER" kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsmail KOÇ'un 7/A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdiği "Namaz" etkinliğine ait görseller öğrencilerimiz tarafından oluşturulmuştur.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Mart Ayında okulumuzun enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda bulunan musluklara ve aydınlatma anahtarlarına uyarı yazıları yapıştırmıştır. Tüm okulda uygulanan bu etkinlik ile öğrencilerimizin elektrik ve su tüketiminde tasarruflu olma noktasında uyarılması ve bilinçlendirilmesi amaçlanmıştır.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve Dedektifler Grubu Şubat Şubat Ayında okulumuzun çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirmiştir.

EĞİTİM KENTİ KARABÜK

DEĞERLERİM PROJESİ kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretenimiz İsmail KOÇ ve 6/A sınıfı öğrencileri tarafından Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında Dedektifler Grubu kurulmuştur. Dedektifler kurulunda bulunan öğrencilerimiz okulumuzda enerji tasarrufunu sağlaması adına okulumuzda düzenli olarak çalışmalar yürütmektedir. Yapılan çalışmalarda öncelikle okulumuzdaki enerji israfını önleme adına enerji kaçakları tespit edilmekte ardından gerekli önlemler ve uyarıların yapılması sağlanmaktadır.