Kas

Okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile Öğretmenler Günü Programı gerçekleştirilmiştir.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda kariyer günleri etkinliği adı altında çeşitli gruplara ait mesleklerin tanıtılması gerçekleştirilmektedir.

2023 Yılı Kasım Ayında "Din Görevlileri" adına İmam Murat GÖKTAŞ ve Vaiz Recep ÜSTÜN okulumuz öğrencilerine mesleki tanıtımda bulunmuştur.

Mesleki tanıtım etkinliğinden sonra okulumuzda "Ezanı Güzel Okuma ve Kur-anı Güzel Okuma Yarışmaları" gerçekleştirilmiştir.

Kas

Bugün 10 Kasım 2023, okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleri ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi aleme intikal edişinin 85. yıl dönümü büyük bir özlem ve minnetle anıldı.

Kas

YENİCE İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİNDEN EMEKLİ ÖĞRETMEN YÜKSEL MEŞEBAŞI'NA ANLAMLI ZİYARET.

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği olarak Yenice İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri emekli öğretmen Yüksel MEŞEBAŞI'nı evinde ziyart etti.

Öğretmenlik hayatı boyunca ülkemizin birçok ilinde görev yapmış olan Yüksel MEŞEBAŞI hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi yılların verdiği tecrübe ile bilgilendirmiş ve hoş sohbeti ile ağırlamıştır.

Yüksel MEŞEBAŞI ve ailesine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrenci, öğretmen ve personellerin katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlanmıştır.

Cumuriyetin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tüm öğrenci ve personellerin katılımı ile afet bilinci konferansı yapılmış ve deprem tatbikatı uygulanmıştır.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİCE İMAM HATİP ORTAOKULU DOĞA GEZİSİ

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalında yer alan kazanım testleri, EBA Kazanım Değerlendirme Testleri,Meb'in aylık olarak yayınladığı örnek sorular öğrencilere her ay düzenli olarak çözdürüldü.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Görsel Sanatlar Dersinde Öğrencilerimizin Ortaya çıkardığı Birbirinden Güzel Eserler Göz Kamaştırıyor.

Ortaya Çıkarılan Tüm Eserlerde Emeği Geçen Kıymetli Öğrencilerimizi ve Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Sayın Dilek KESKİN'i tebrik ederiz.

Ağu

2022'DE OKULUMUZDAN MEZUN OLAN HER ÖĞRENCİMİZ HEM LGS PUANLARIYLA HEM YEREL YERLEŞTİRME SONUCUYLA HEM DE ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCUYLA GÖZDE OKULLARIN SEÇKİN BÖLÜMLERİNE YERLEŞMİŞLERDİR. BÖYLECE OKULUMUZUN BAŞARISI BİR KEZ DAHA TESCİL EDİLMİŞTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.